VCH d1 – Gemini d1 (1-3)

d1VCHZaterdag 7 november begon onze 4e wedstrijd van het seizoen tegen Gemini, die 1 punt boven ons stonden. De sfeer was goed en de zaal was goed gevuld met publiek. Helaas was Lianne nog steeds geblesseerd en Nienke hield haar “gezelschap” met haar geblesseerde duim.

De 1e set zijn we goed begonnen en kwamen op een voorsprong. Der was veel enthousiasme in het team, maar halverwege de set kwamen we achter te staan door een paar eigen fouten. Daarna konden we Gemini niet meer bij houden en verloren deze set met 19-25.

De 2e set lieten we onze kopjes hangen en kwamen we daardoor op 0-5 achterstand. Met wisselend goed en minder goed spel bleven we achter de feiten aan lopen. Ook was er nog een schrik moment doordat Marleen door de enkel was gegaan en even leek het erop dat ze niet meer verder kon spelen, maar gelukkig viel dat mee. Deze set verloren we uiteindelijk met 18-25.

Ook de 3e set begonnen we niet echt goed en kwamen al snel weer op achterstand. Met goede goeie aanvallen, passen en door doorzettingsvermogen kwamen we goed terug, maar verloren deze set helaas met 21-25.

In de 4e set leek het alsof de druk van ons af viel en speelde ons eigen spel en het leek alsof veel lukte in deze set. Zoals: het goed afmaken van aanvallen en goeie opslag series. Door onze doorzettingsvermogen en enthousiasme wonnen wij deze set met 25-15.

Ookal hebben we verloren, we hebben toch weer een puntje te pakken. Op naar de volgende wedstrijd, die volgende week uit spelen tegen Pegasus.