Algemeen

Bedankt voor de interesse die u toont in HSC Volleybal Hierden.


Wij bieden informatie aan over onze vereniging zodat u kunt zien dat onze vereniging volop in beweging is. Sportzaal ‘De Rumels’ in Hierden is het hart van de vereniging.

HSC Volleybal telt circa 150 leden en is de 2e grote sportclub van Hierden. De leden zijn voor het grootste gedeelte woonachtig in Hierden en Harderwijk. De leden zijn verdeeld over heren, dames, jeugd en mini teams.

HSC Volleybal is aangesloten bij de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond) en maakt deel uit van de regio Oost. De thuiswedstrijden worden op de vrijdagavond en zaterdagmiddag /-avond gespeeld. De uitwedstrijden worden o.a. gespeeld in Lelystad, Wezep, Nijkerkerveen, Voorthuizen.

HSC Dames 1 speelt promotieklasse en speelt op vrijdagavond of zaterdagmiddag om 16:00 uur hun thuiswedstrijd in ‘De Rumels’.

De jeugd heeft de toekomst en daarom investeert HSC Volleybal veel in de ruim 50 jeugdleden. Zo wordt er door de jeugdcommissie veel aandacht besteed aan de opleiding voor trainers en coaches om de jeugdleden de komende jaren goed te kunnen begeleiden. De jeugd neemt ook deel aan de competitie en jeugdtoernooien. HSC Volleybal organiseert ook een jeugdtoernooi dat mede mogelijk wordt gemaakt door de inzet van andere leden van de vereniging.

Naast de trainingen en wedstrijden is er binnen de vereniging veel aandacht voor gezelligheid. Zo organiseren we elk jaar het mixtoernooi en de Slotavond voor de leden. Voor leden en belangstellenden buiten af organiseren we het Sportcafé “de Rumels” Oliebollen volleybaltoernooi.

Om al deze activiteiten te kunnen organiseren zijn er binnen HSC Volleybal verschillende sponsormogelijkheden. Als vereniging zien wij sponsoring niet als gift, donatie, lening of subsidie maar als een middel waar beide partijen een doel, commercieel en/of sportief, mee kunnen bereiken.

 

Interesse? meld je aan.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur en PR Commissie HSC Volleybal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.