Algemene informatie (CMV)

Cool Moves Volley (CMV) bij HSC

Volleybal voor kinderen van 6 tot 12 jaar wordt Cool Moves Volley of gewoon CMV genoemd. Een fantastische sport waarmee kinderen al op jonge leeftijd leren om met elkaar samen te werken. Samen trainen en met elkaar proberen om elke wedstrijd weer een klein stukje beter te worden. Samen spelen!

CMV wordt op 6 verschillende niveaus gespeeld, waarbij het elk jaar weer een stukje moeilijker en uitdagender wordt.

Dit seizoen is er een niveau 5 en niveau 6.
Trainen van beide teams is op dinsdag van 18.30 – 19:45 uur. Kom gerust eens een keertje kijken, maar vergeet dan niet om je sportkleren mee te nemen, want meedoen is natuurlijk veel leuker dan alleen maar kijken.

cmv_mike_serveVolleybal is voor iedereen

Volleybal is voor alle (!) jongens en meisjes en niet alleen voor super stoere bikkels. Wil je samen met een vriendje of vriendinnetje gewoon voor de gezelligheid volleyballen, dan kan dat bij HSC! Ben je toevallig wel een stoere bikkel en wil je juist super sportief zijn en misschien wel de beste van de hele wereld worden? Ook dan ben je bij HSC van harte welkom!

 

Je hebt niet veel nodig

Om te volleyballen heb je eigenlijk niets bijzonders nodig. Een sportbroek, T-shirt en zaalschoenen (zoals je ook voor schoolgym gebruikt) zijn al voldoende. Natuurlijk staan kniebeschermers wel erg stoer, maar die kan je altijd later nog eens voor je verjaardag vragen. O ja, wat je natuurlijk ook altijd nodig hebt is een goed humeur. Bij HSC ben je namelijk niet welkom om te komen zeuren of mopperen.

 

 

cmv_nicky_serveDouchen na de training

Na de training is er altijd gelegenheid om te douchen. Het is niet verplicht, maar natuurlijk wel iets dat bij serieus sporten hoort. Douchen na het trainen is niet alleen dikke pret of gezellig tuttebellen, het is vooral bedoeld om al het zweet van de (soms zware) training van je af te spoelen.

Toernooien

Gedurende het seizoen zijn er verschillende CMV-toernooien. Soms wel een paar keer per maand. Meestal worden er op een zaterdagmorgen dan drie wedstrijden gespeeld. Super spannend en altijd heel erg druk met veel publiek.

Andere leuke dingen

Naast volleybal zijn er bij HSC ook nog heel veel andere leuke dingen. Wat? Dat verklappen we natuurlijk nog niet. Dat is elk jaar weer anders, maar we hopen wel dat je van gezelligheid, “super cool” en een klein beetje spanning houdt.


Meer informatie over CMV

Wil je meer weten over de allerleukste sport die er bestaat?
Kijk maar eens op de officiële website van de Nederlandse Volleybalbond bij CMV.

Wil je weten wat volleyballen bij HSC kost? Klik dan hier.
Heb je een andere vraag? Kijk dan even verder op onze website of stel hier je vraag.

CMV contactpersonen: Willeke de Vente(willekehornsveld@hotmail.com) en Bettine Hofman (bettine_den_ouden@hotmail.com)