Tweede punt VCH d1 tegen koploper!

d1-130 oktober de uitwedstrijd tegen Auto van Oort/Rebelle DS1 in Dieren. Deze avondwedstrijd was om half negen, misschien niet het beste moment na zo’n drukke week om nog een wedstrijd te moeten spelen. Dat bleek uit de 1ste set, 25-4.

We moesten starten in een hele andere opstelling dan dat we gewend zijn. Nienke is geblesseerd geraakt aan haar duim en kan niet aanvallen. Maaike heeft nog steeds veel last van haar rug en kon daardoor niet meespelen. Lianne was nog steeds geblesseerd aan haar knie en kon ook niet mee doen en dan moesten we ook nog tegen de koploper, die in 4 wedstrijden nog maar 1 set heeft verloren.
We begonnen met Nienke als libero en Danisha als diagonaal.
In de 2e set begonnen we met een achterstand van 8-3 maar na goede aanvallen van Danisha en Janneke komen we iets terug naar 9-5. De rest van de set bleven we bij, maar door veel eigen fouten verliezen we deze set met 25-19.

De derde set komen we 17-11. Lisanne stond goed te spel verdelen en er werden nog een aantal mooie punten gemaakt. Door een mooi serves van Nadine komen we weer dichter bij tot de 17-15. Helaas verliezen we deze set met 25-15.

In de vierde set begonnen we met een 0-1 voorsprong. Het was een spannende set met mooie lange rally’s. we gingen gelijk op. Het stond 5-5, mede dankzij een mooie opslag van Roos werd het uiteindelijk 10-10. Naar een paar goede opslagen van Marleen en een mooie redding van Inge kwamen we uiteindelijk op 24-20. Rebelle maakt een laatste aanvalsfout en de set is van ons 25-20. Het tweede punt en een mooie afsluiting van een niet al te beste wedstrijd.