HSC Hierden – voorschriften rondom thuiswedstrijden

Helaas dit jaar een ander begin van het seizoen dan dat wij gewend zijn. Wij zijn verantwoordelijk voor onze leden en hetgeen wat er in De Rumels gebeurt tijdens trainingen en wedstrijden. Wij hebben als bestuur alle opties overwogen en zijn tot het volgende gekomen;

  • De kleedkamers zullen open zijn op wedstrijddagen. We zullen de uitspelende teams de gelegenheid geven om te douchen. Omdat we helaas maar 2 personen per douche kwijt kunnen, geven wij hen 2 kleedkamers per team. Voor de thuis spelende teams is er helaas geen douche gelegenheid na de wedstrijden.
  • Helaas hebben wij niet de ruimte om publiek toe te laten tijdens wedstrijden. Dit geldt zowel voor jeugd- als senioren teams. Wij verzoeken jullie om geen publiek uit te nodigen.
  • We vragen jullie de aangegeven looproute te volgen. De ingang bevindt zich bij de nooduitgang aan de zijde van het tennisveld. Hier gaat de uit spelende ploeg naar binnen. De thuis spelende ploeg vragen we om de via de nooduitgang aan de zijde van het voetbalveld te betreden.
  • Wil je wat drinken in het sportcafé voor de wedstrijd is dit geen probleem. We vragen jullie wel om buitenom weer de zaal te betreden.
  • Wij stellen voor elke thuiswedstrijd een zaalwacht aan. Wij verzoeken ieder team (zowel senioren als jeugd) om twee zaalwachten aan te leveren. Dit mag ook eventueel een ouder zijn. Wij vragen jullie dit voor 16 september a.s. door te geven in de whatsappgroep Trainers en Aanvoerders.
  • Wij verzoeken jullie om na de wedstrijd het veld direct te verlaten door de hoofdingang richting het sportcafé.
  • De zaalwacht zal jullie vragen buiten te wachten tot het tweede team het veld kan betreden voor de wedstrijden rond 21:00. We willen de thuis spelende ploegen vragen om niet te vroeg te komen, maar stipt op tijd.
  • De zaal is voorzien van duidelijke aanwijzingen en van desinfectiezuilen.
  • We vragen jullie de algemene regels van de Nevobo te hanteren. Dit houdt in, geen handje klap voor de wedstrijd, geen fysiek contact met de tegenstander en probeer zo min mogelijk te yellen. 

Dit alles zullen wij zoveel mogelijk proberen op te volgen tot aan de kerstvakantie. Daarna zullen wij eventueel met een nieuw voorstel komen. Mocht er in de tussentijd blijken dat sommige dingen anders kunnen, dan zullen wij dit duidelijk communiceren.

Mochten jullie vragen/opmerkingen hebben, vragen we jullie dit te communiceren met jullie corona contact persoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.