HSC DS 1 – VZK DS 1

Afgelopen vrijdag stond er een wedstrijd tegen VZK DS 1 op het programma. Sommige speelsters van ons team hadden voor deze wedstrijd helaas vaak van VZK verloren en dus waren we gebrand om deze keer wel van VZK te winnen!

In de eerste set waren de ploegen aan elkaar gewaagd en lukte het beide teams niet om een grote voorsprong te pakken. Gelukkig bleven wij erg geduldig en konden wij een groter gat slaan door een paar goede services op rij. We wonnen de set met 25-16.

In de tweede set bleef het lang spannend omdat beide ploegen veel ballen verdedigden en mooie punten scoorden. Maar wij lieten ons niet zomaar uit het veld slaan (zelfs niet met een kuifje op ons hoofd) en we wonnen de set met 25-20.

Ook in de derde set werden er door beide ploegen goede punten gescoord. Wij hadden wel telkens een voorsprong van 2 of 3 punten en we sleepten de set, na een paar mooie aanvallen, binnen met 25-18.

YES! Onze 5e wedstrijd op rij hadden we dus ook al gewonnen! Maar de vierde set is ook altijd weer een belangrijke set waarmee je toch nog een extra punt kan pakken! Dus we bleven scherp, zochten de gaten (en vooral de zwakke speelsters) van de tegenstander op en we wonnen de set gemakkelijk met 25-13.

Ein-de-lijk zingt VZK na al die jaren een TOONtje lager. En dat er een paar meiden in ons team ook goed kunnen zingen, dat hebben we na afloop van de wedstrijd in het gezellige café van de Rumels ook ontdekt! Ook hadden we een minder aangename ontdekking… Opeens lag Kees in zijn zwembroek op de tafel…..

Komende vrijdag spelen we in de tweede ronde van de beker een wedstrijd tegen Bruvoc DS 1 in Brummen! Tot dan!