Dames 1: 4-0 gewonnen van Blok EVC DS2

Na 3 weken trainen en oefenwedstrijden hadden we eindelijk onze eerste competitie wedstrijd tegen Blok EVC DS2.
Na de driekamp gingen we met vol vertrouwen onze eerste wedstrijd in.

In de eerste set begonnen we goed, we speelden gevarieerd met een goede verdediging en hadden snel een grote voorsprong te pakken. We eindigden de set met 25-18.

In de tweede set hadden we een paar mooie opslagreeksen en drie meter aanvallen waardoor we weer snel uitliepen. We hebben de set uiteindelijk met 25-15 gewonnen.

In de derde set waren we minder geconcentreerd en maakten we een paar onnodige fouten maar hebben ons terug in de wedstrijd gespeeld. Het werd nog even spannend, maar uiteindelijk hebben we hem met 28-26 gewonnen

We hadden de wedstrijd al gewonnen maar wilden ook zeker nog het laatste puntje hebben.
We begonnen de vierde set niet heel goed en we stonden telkens een paar punten achter op de tegenstander. Uiteindelijk herpakten we ons weer en hebben we de set met 25-21 gewonnen.

We hebben aangeTOONd dat we een geduchte tegenstander zijn dit seizoen.