Surf DS 1 – HSC DS 1

Via een modderige weg zijn wij zaterdag in de vroege ochtend naar Hoevelaken gereden. Hier hebben wij om 11.15 onze vierde competitie wedstrijd gespeeld. Na een korte voorbespreking met een bakkie koffie en een heerlijke muffin mochten we eindelijk het veld op.

De eerste set begonnen we weer voortvarend. Na mooie aanvallen en goede verdedigingen sleepten we de set binnen met 25-14.

In de tweede set kwamen we na een lastige serviceserie van de spelverdeler al snel op een achterstand van 10-0. Puntje voor puntje probeerde we dichter bij te komen maar dit is ons helaas niet gelukt . Onze eerste verloren set was een feit met 25-16.

De derde set werd het weer spannend tussen beide ploegen en gingen gelijk op. Boven de 20 punten namen wij het voortouw en sleepten de belangrijke set binnen met 25-23.

Tijdens de vierde set voerden wij de bovenTOON. We hadden de service goed onder controle en met weinig fouten aan eigen kant sleepte we de laatste set binnen met 25-16.

Met een opgelucht gevoel verlieten wij weer als koploper van de competitie het veld af. We zien uit naar de volgende wedstrijd waar we het in eigen huis op vrijdag 18 oktober om 21:00 uur op gaan nemen tegen onze ‘Angstgegner’ VZK dames 1! Tot dan